Rüya - A Dream


    Bugün bir rüyadan söz edeceğim. Benim gördüğüm bir rüya. Tabi ki her zaman olduğu gibi rüyanın hepsini ayrıntılarıyla hatırlamak zor bu yüzden rüyanın hepsi belleğimde yok. Belki rüyaları ayrıntılarıyla görmüyoruzdur. Videoların fotoğraf karelerinin art arda gelerek bir hareket oluşturmasıyla meydana geliyor. Belki de rüyaları da bu şekilde görüyoruz. Bu nedenle rüyaların hepsini hatırlamıyoruz. Gördüğümüz görüntüler kesintisiz olmuyor ve arada boşluklar oluyor sonra geri kalan boşlukları hayal gücümüzle yada duygularımızla dolduruyoruz. Böylece uyandığımızda bize geriye kalan görüntülerden çok rüyayla ilgili hissettiğimiz duygular oluyor. Bazı rüyaların bu kadar bizi etkilemesinin sebebi de görüntülerin arasındaki boşlukların çok olması ve bizim bu boşlukları kendi duygularımızla doldurmamızdır belki. Evet rüyama geri dönelim. Kafamda rüyam bir bütün gibi hissediyorum fakat yazıya geçince anlamsız olabilir sonuçta bu yazılarda beynimdeki rüyamı bir bütün olarak tutan materyaller yok. Rüyama geçelim;

"Benim yanağım ile bir başkasının yanağı yan yana geliyor ve huzur ruhuma doğru akmaya başlıyor. Sonra uyuya kalıyorum." (Kısaca)

Elbette bu rüya yorumlanarak farklı sonuçlar çıkartılabilir. Şimdi düşündüğüm şey bir insan rüyasında daha önce gerçek hayatta hissetmediği bir duyguyu hissedebilir mi? Bu aralar düşündüğüm şeylerden biri de bu. Şimdilik bu kadar. İyi günler.

Ekleme;
     İnstagramda görmüş olduğum bu gönderi tamda bahsettiğim şey olmalı. İnstagram Gönderisi

Alttaki İngilizce metni de okuyarak varsa hataları düzeltmeme yardımcı olursanız sevinirim.
English text is below. If there is any mistake in text, please help me for fix. Thank you.


Today I will talk about a dream. It's my dream. Of course, It's hard to remember all details about a dream as always so i don't have all details about my dream. Maybe we don't dreaming with its all details never. Videos consist of photos that moving continuously in cycle, maybe we dreaming like this so we can't remember all details about dreams. Views that we see is not continuous and there are gaps between them. Then we fill these gaps with our imagination or our emotions. Thus when we woke up, remainings from dreams are more our own feelings than views about our dream. The reason why some dreams are so effective is there are so gaps between views and we fill these gaps with our own feelings maybe. Yes, turn back my dream. I am feeling my dream is one peace in my brain but in article it can be meanless. Eventually there are no materials that my brain contain in article. Let's look at it;

"My cheek and her came side by side and peace are flowing to my soul. Then i fell asleep."(Shortly)

Of course this dream can be interpreted. Nowadays i am thinking of  "Can a person feel a emotion that have/has never felt in real life in his/her dream?" This is one of things that. That's all for now. Have a nice day.

Addition: This post that i saw at Instagram must be exactly what i am talking about İnstagram Post

Kitap/Book : Miguel de Unamuno - Sis / Mist



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar